Wie is Mme Bouquet?

Hoe en waar dan ook, onze trips naar Frankrijk eindigen vroeg op laat in de cave van een wijnboer. Of liever gezegd in meerdere.  

Wat een fantastisch product van de natuur, cultuur en het vakmanschap is wijn!

En steevast gaan er wijnen mee naar huis, om te delen met anderen. 

Want een mooie wijn hou je niet voor jezelf, en een mooie wijn wordt nog mooier als je hem deelt!

DSC05022.jpeg

Foto: Eva-Lisa Wiering

"Mme Bouquet"

Al rondreizend, proevend, pratend, kijkend en genietend ontstond de droom om deze wijnen en verhalen te delen.  Een droom, die vorm kreeg in een eigen importbedrijf. De naam voor het bedrijf werd snel gevonden, met een knipoog naar een familiegrapje en een referentie aan een belangrijk aspect van wijn: het bouquet.

 

Kennis geeft nog meer genieten

Terwijl we ons bedrijf gestaag uitbouwden groeide ook de kennis binnen het bedrijf: "wijn-nerd" Marjan is al een aantal jaren internationaal gecertificeerd op Advanced niveau van de Wines & Spirits  Education Trust (WSET3), Ada volgde dezelfde opleiding. 

Erkenning door Perswijn en internationale experts

Een Perswijn prijs voor de eerste voor een concours voorgedragen wijn en een serie lovende referenties rond later ingestuurde flessen vormen een bevestiging, dat "onze" wijnmakers fantastisch werk doen. 

Een volgende stap

Een goed glas wijn verdient een mooi gerecht, en andersom. Toen ons duidelijk werd wat een gouden combinaties wijnen met gerechten kunnen opleveren en wat een geweldige avonden een mooi menu met bijpassende wijnen kunnen opleveren was de volgende stap in ons bedrijf snel gemaakt: Mme Bouquet Cave et Cuisine was geboren. En we bieden met liefde en plezier allerlei producten en diensten die daarmee te maken hebben. Van wijnabonnementen met eigen recepten tot wjin-spijs proeverijen

Kortom

Mme Bouquet gaat en staat voor al het moois, dat een bijzondere wijn kan brengen.