Wie is Mme Bouquet?

Foto: Berbera van den Hoek

Wijnmakers en hun verhaal

 

In iedere mooie wijn schuilt een prachtig verhaal.

Van een gedreven, vakkundige wijnmaker en de unieke geschiedenis van zijn of haar bedrijf  en terroir. Het zijn deze unieke verhalen die maken, dat je veel meer van een wijn geniet. 

Dat ontdekten we toen we rond 2010 hun eerste wijntrips maakten naar bedrijven in Zuid-Frankrijk.

 

"Mme Bouquet"

Al rondreizend, proevend, pratend, kijkend en genietend ontstond de droom om deze wijnen en verhalen te delen.  Een droom, die vorm kreeg in een eigen importbedrijf. De naam voor het bedrijf werd snel gevonden, met een knipoog naar een familiegrapje en een referentie aan een belangrijk aspect van wijn: het bouquet.

 

Kennis geeft nog meer genieten

Terwijl we ons bedrijf gestaag uitbouwden groeide ook de kennis binnen het bedrijf: "wijn-nerd" Marjan is al een aantal jaren internationaal gecertificeerd op Advanced niveau van de Wines & Spirits  Education Trust (WSET3), Ada werkt na het behalen van WSET2 aan deze volgende kwalificatie. 

Erkenning door Perswijn en internationale experts

Een Perswijn prijs voor de eerste voor een concours voorgedragen wijn en  een serie lovende referenties rond later ingestuurde flessen vormen een bevestiging, dat "onze" wijnmakers fantastisch werk doen. 

Kortom

Mme Bouquet: kwaliteitswijnen van eigenzinnige top-producenten, met liefde en verstand van zaken gemaakt èn geselecteerd.

 

 

Mme Bouquet wijnselecties 

Cyclaamstraat 43

2565 PD DEN HAAG

mmebouquet@ziggo.nl

KvK 62755749

BTW 854944941B01

Tel  (00 31 0)6 - 52466639

Privacybeleid en cookies

 

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square