Mme Bouquet's Digitale Wijnberichten

Voeg informatie toe over dit item

Editie 41                                            9 juli 2017

Maandwijn juli: op een bruisende zomer!

Voeg meer informatie toe over dit item...

Of het nu een geslaagde examenkandidaat is, een vriendschapsjubileum of het begin van de zomervakantie: een glas feestelijke "bruiswijn" maakt de feestvreugde compleet! We bieden deze maand de (biodynamische) Crémant d'Alsace 2014 zero dosage van Domaine Barmès-Buecher aan, met een recept voor mini-blini's met zalm en wasabi-room.  Voor maar € 8,95 (normale prijs € 14,95). Te bestellen via mmebouquet@ziggo.nl

Voeg meer informatie toe over dit item...

We waren al heel blij met de makers van al die bijzondere Loirewijnen, Dominique Sirot en Alexis Soulas. Na het wijzigen van de huisstijl en het toevoegen van nieuwe wijnen aan hun palet worden we alleen maar blijer. Wat te denken van "L'Echapée" (het uitstapje) en "Somnambule" (slaapwandelaar) met de bijbehorende fraaie etiketten? En aangezien het smaakt zoals het oogt zeggen we: bestellen maar!

Binnen! Nieuwe jaargang "de paarse roos"

Voeg meer informatie toe over dit item...

Gisteren kwam de nieuwe jaargang 2016 binnen van Château Coupe-Roses La Bastide, ofwel "de wijn met de paarse roos". Een vrolijke zomerwijn, die het fantastisch doet bij de barbecue. Te bestellen via de webshop.

En Route: de Abonnementpakketten

Voeg meer informatie toe over dit item...

De abonnementspakketten worden deze week bezorgd. Nog meeliften op deze maand of kwartaal, en ook verzekerd zijn van een verrassend pakket top-wijnen voor zomerse (of minder zomerse) momenten? Teken gauw in, via de webshop!

15 juli laatste bezorgronde voor de zomer!

Voeg meer informatie toe over dit item...

Verzekerd zijn van wat mooie Mon Bouquet wijnen voor de zomer? Bestel tijdig. We houden zomersluiting van 17 juli tot 14 augustus, dus de laatste bezorgronde is op zaterdag 15 juli!

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

Voeg informatie toe over dit item

Je kunt je aan of afmelden voor onze maandelijke Digitale Wijnberichten door een bericht via deze pagina.

Please reload