Mme Bouquet's Digitale Wijnberichten

Voeg informatie toe over dit item

Editie 43                                           1 december 2017

Maandwijn: de kroon op het kerstdiner

Voeg meer informatie toe over dit item...

"Hemels" noemde Onno Kleyn de Coteaux du Layon van Domaine des Chesnaies in het Volkskrant Magazine van 6 mei, en gaf de wijn een negen. Intussen hebben de makers de naam en het etiket vernieuwd en zeg nou zelf: een pronkstuk toch? Als slot van de kerstdis, maar gezien de naam "Nouvelles Confidences" ook een mooie stemmingmaker voor het nieuwe jaar!

In december voor voor de feestelijke prijs van € 12,50 inclusief het recept voor een heerlijk dessert-duo. Gewoon via de webshop

Eervolle vermelding voor Côtes du Rhône 2015

Voeg meer informatie toe over dit item...

"Expressief, mooi rood en zwart fruit in combinatie met fijne kruidigheid, zet door in de smaak, mooi zacht en rond", zo beschrijft Perswijn de door ons ingestuurde Côtes du Rhône 2015 van Château Rochecolombe. En zo krijgt de wijn -na het Franse goud van Parijs en het internationale goud van Decanter- een eervolle vermelding bij het Perswijn Concours 2017. Top dus, in een prachtige prijs-kwaliteit verhouding. Te vinden in de webshop

Kom Kerstsfeer en Kerstwijnen proeven op de Flagship Market

Voeg meer informatie toe over dit item...

Voor de leukste kerstmarkt en de mooiste kerstwijnen blijf je lekker dicht bij huis dit jaar: Op zaterdag 16 december van 11.00 tot 17.00 uur is de Haagse Prins Hendrikstraat omgetoverd tot een bijzondere markt in kerstsfeer, en schenken wij (gratis) de heerlijkste kerstwijnen! Uiteraard serveren we ook weer een miniatuur wijn-spijs proeverij voor een prikkie. Kom gezellig langs!

De betere Suprise!

Voeg meer informatie toe over dit item...

Voor in de schoen of onder de boom: een mooie fles met recept in fraaie geschenkverpakking, of een geschenkbon voor een Bio-wijnpakket. Al vanaf € 12,50!

Bestel via mmebouquet@ziggo.nl

Geproefd en gekozen: nieuwe jaargang Mas de la Rime

Voeg meer informatie toe over dit item...

De Mas de la Rime is een van de favoriete rode wijnen in het Bouquet-assortiment. Jaargang 2014 vloog de kelder uit. Zo ook bij de producent. Dus stuurde hij vier alternatieve jaargangen, en proefden wij. Nu te bestellen en vanaf volgende week leverbaar: Mas de la Rime 2016!

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

Voeg informatie toe over dit item

Je kunt je aan of afmelden voor onze maandelijke Digitale Wijnberichten door een bericht via deze pagina.

Please reload

Mme Bouquet wijnselecties 

Cyclaamstraat 43

2565 PD DEN HAAG

mmebouquet@ziggo.nl

KvK 62755749

BTW 854944941B01

Tel  (00 31 0)6 - 52466639

Privacybeleid en cookies

 

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square