Mme Bouquet's Digitale Wijnberichten

Voeg informatie toe over dit item

Editie 42                                            1 september 2017

Maandwijn september: rood met gouden rand!

Voeg meer informatie toe over dit item...

Naar buiten kijken en weten: de zomer gaat voorbij. Deze wijn ontkurken en weten: jou krijgen ze niet gek! Deze heerlijke Côtes du Rhône van Château Rochecolombe zorgt voor een hartverwarmende opmaat naar de herfst. Met goud bekroond op het Concours van Parijs (2016) en door Decanter (2017). Lekker bij stoofschotels met rundvlees of kip, bij harde pittige kazen en...bij deze mooie risotto. Deze maand € 8,50, te bestellen via de webshop.

Voeg meer informatie toe over dit item...

Het lijkt nog eeuwen weg, maar met een paar maanden is het zover: de eindejaarspakketten. Wilt u er bijtijds bij zijn, bestel dan nu de flyer en maak uw keuze. Doet u dit voor 15 oktober, dan geldt een korting van 10% op de totale prijs. Interesse? Mail naar mmebouquet@ziggo.nl o.v.v. "flyer eindejaarspakketten" of vraag meteen offerte. 

7 oktober: Parelroute Proeverij

Voeg meer informatie toe over dit item...

Op zaterdag 7 oktober van 12.00 tot 17.00 uur is het weer zover: diverse kunstenaars, muzikanten en andere bewoners van de Haagse Flora- en Faunawijken zetten hun deuren open voor buurtgenoten en andere geïnteresseerden.

Bij Mme Bouquet aan de Cyclaamstraat proef je acht wijnparels, met hapjes natuurlijk. Welkom, en breng je vrienden mee!  

Kwartaalabonnement: genieten in het kwadraat!

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de week van 1 oktober gaan we weer kwartaalpakketten bezorgen. Abonneer je en profiteer ook van heerlijke natuur- en mensvriendelijke wijnen tegen aangepaste prijzen mèt heerlijke bijpassende recepten. Al vanaf € 25,= per kwartaal! Boek het via de webshop.

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

Voeg informatie toe over dit item

Je kunt je aan of afmelden voor onze maandelijke Digitale Wijnberichten door een bericht via deze pagina.

Please reload