Mme Bouquet's Digitale Wijnberichten

Voeg informatie toe over dit item

Editie 45                                           3 januari 2018
 

Een heerlijk 2018!

Voeg meer informatie toe over dit item...

Een nieuw (wijn)jaar is van start. 
We wensen jullie van harte toe, dat het nieuwe jaar alleen maar goeds zal brengen: plezier, gezondheid, gezelligheid, liefde en natuurlijk mooie wijn. Dat er maar veel te genieten zal zijn!

Eerste maandwijn: meer wijnpoëzie uit de Loire

Voeg meer informatie toe over dit item...

De vormgeving van de labels, maar vooral de wijnen zelf: kunst is het, dat blijven we zeggen over de producten van le Fief Noir (Loire). De makers vernieuwden recent de assemblage van een aantal van hun wijnen, en zo ontstond onder andere deze rode Somnambule. Warm en zacht kersenrood. Deze maand voor maar € 9,95, met het recept voor Croustade au Roquefort (taart met blauwe kaas).  

Gastronomische Kalender 2018

Voeg meer informatie toe over dit item...

Doordat de drukker extra exemplaren heeft nageleverd hebben we nog een kleine voorraad van de Gastronomische Kalender 2018 beschikbaar. Een jaar lang wijn-spijs inspiratie verpakt in een handige maandkalender, leuk als cadeau voor liefhebbers van gastronomisch genieten. We bieden onze nieuwsbrief-abonnees graag een exemplaar aan voor € 7,50 per stuk. Reageer via e-mail: mmebouquet@ziggo.nl

Nieuwjaarsaanbiedingen in de webshop

Voeg meer informatie toe over dit item...

Sale bij Mme Bouquet!
Met ingang van het nieuwe jaar hebben we van zeven wijnen -naast de maandwijn- de prijs verlaagd. Selecteer op "Aanbiedingen" in de webshop en je vindt ze overzichtelijk bij elkaar. Santé!

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

Voeg informatie toe over dit item

Je kunt je aan of afmelden voor onze maandelijkse Digitale Wijnberichten door een bericht via deze pagina.

Please reload